zaterdag 26 mei 2018

Week 5 & 6: Circus!

Gerelateerde afbeeldingThema circus
14 mei - 25 mei


We startten de mooie week met een gezamenlijke activiteit: een reuze circustent schilderen!
Onze klas was net een echt circus!We probeerden de mooie puzzels van Bumba eens te maken, sommige waren al iets moeilijker dan andere. Daarna keken we een filmpje van Bumba, mooi!


We verkleedden ons in echte danseressen, leeuwentemmers en stuntmannen van het circus! Daarna deden we een dansje, wat was dat fijn! De kindjes hebben een goed gevoel voor ritme!

  

Turnen met juf Veronique was super fijn! We mochten turnen met een gigantisch grote circustent, we konden er zelfs onder lopen, voor sommige kindjes was dit zeer spannend!


 Onze leeuwenmanen scheuren en daarna plakken op onze reuzegrote foto.
Zien we er niet goed uit?

Bumba's neus schilderen met onze eigen neus! We toonden eerst waar onze neus is, daarna toonden we Bumba zijn neus. Juf deed een tikkeltje rode verf op onze neus en dan... Neuze, neuze met Bumba! Zijn hoed mochten we ook niet vergeten! We knutselden met allerlei snippertjes en pomponnen een echte curcushoed.Het werd tijd om wat te werken aan ons voorbereidend schrijven... Eerst in de kring krulletjes maken op een groot blad papier, daarna zelfstandig op het hoofd van de clown! 
Leuk om te doen... maar wel nog een beetje moeilijk ;)Hoe kunnen we het thema beter afsluiten dan met een echte circussnack: popcorn!
We smulden en smulden, gelukkig waren er nog kindjes van de andere klassen die mee 
hielpen om het op te krijgen.Op naar de volgende voor thema voertuigen ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten